Domáce Natto Nattokinase Natto Baktériami Natto Prášok Natto Baktériami Prášok Natto Baktériami Natto Baktériami Kvasenie P5w9
- s
- m
- l
- xl
popis:
100% zbrusu nový
Typ výrobku: Bacillus natto
Netto obsahom: 3g/taška
Výrobné kroky: (Prosím, čistí vaše ruky pred začatím výroby, nemusíte dostať mastnú!)
Krok č. 1. Sójová namočiť na cca 10 hodín
Krok 2. Parný sójové bôby asi 2 hodiny, aby boli mäkšie a potom v pohode na cca 60 stupňov
Krok 3. Miesto Bacillus natto v fazule a miešajte
Krok 4. Použitie natto stroj, po 12-18 hodín alebo viac, môžete sa tešiť natto.
špecifikácia:
Zloženie: natto, škrobu
Skladovanie metóda: Udržať zapečatené a skladujte na chladnom a suchom mieste.Po otvorení, prosím, majte v chladničke pri nízkej teplote
Trvanlivosť: 540 dní
Jeho dátum výroby je založená na obale
Package Zahrnuté:
1 balík natto fermentované prášok
poznámka:
Vzhľadom na ručné meranie, nechajte mierne odchýlky.
Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba projektu
Ďakujem za pozornosť, ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!
- Certifikácia: CE / EÚ
- Pôvod: CN(Pôvodu)